Comunicat COVID – 19

Având în vedere situația actuală privind răspândirea virusului COVID – 19 și Hotărârea nr. 6/09.03.2020 emisă de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență de suspendare a activității în unitățile școlare publice de învățământ preuniversitar în perioada 11-22.03.2020, Consiliul de Administrație al Complexului Școlar CRONOS s-a întrunit in data de 10.03.2020 în regim de urgență și a luat următoarele decizii:

În perioada următoare, activitatea școlii va continua conform orarului standard al fiecărei clase, cursurile urmând a se desfășura on-line pe platforma WEBEX.

Începând cu data de 11.03.2020, fiecare profesor, conform orarului școlii, va crea sesiuni de videoconferință la care vor participa elevii fiecărei clase. Prezența elevilor va fi înregistrată, cei care nu vor participa la webminarii urmând a primi absențe în catalog în mod similar situației în care cursurile s-ar fi desfășurat în sistem tradițional. 

Aplicația permite dialog audio-video între participanți, fiind gestionată de profesorul inițiator. De asemenea, profesorul va putea transmite elevilor materiale auxiliare de lucru.

Ne exprimăm speranța că această situație să fie de cât mai scurtă durată iar prin măsurile luate activitatea școlii noastre sa fie cât mai puțin afectată.

Ana Maria Vulcan

Președinte al Consiliului de Coordonare