Lasertag Arena

lasertag-arena

Pentu a ne bucura de un sfârșit de săptămână petrecut altfel, ne-am hotărât ca în această după-amiază de vineri să evadăm din realitatea cotidiană mărginită și stereotipă și să pășim pentru câteva ore pe tărâmul fanteziei.

Ne-am îndreptat cu pași grăbiți către Lasertag Arena, cea mai mare arena de lasertag din oraș, un tărâm magic unde relitatea prinde conturul propriei noastre imaginații.

Lasertag este un fel de paintball virtual sau un joc PC transpus în realitate. Este un joc de acțiune într-o arenă uriasă, amenjată ca un labirint real cu o multime de obstacole special gândite și amplasate pentru a-ți ușura sau, din contră, pentru a-ți îngreuna misiunea.

Lasertag se joacă de obicei de echipă; participantii intră în labirint si, precum adevarații soldați din grupele de commando, îsi caută și “elimină” adversarii cu ajutorul armelor laser și efectelor speciale.

Pentru noi a fost o ieșire pe cinste, o modalitate altfel de a ne relaxa care ne-a bucurat pe toți deopotrivă, învinși și învingători.