Misiune


Misiunea școlii CRONOS este aceea de a oferi o educație solidă care să le asigure elevilor tot
sprijinul pentru a-și forma un viitor conform
năzuințelor individuale și ale familiei.

Elevii își petrec o bună parte din timp la școală, prin urmare, aceasta trebuie să fie un loc esențial pentru conturarea stării lor generale de bine, sub aspect social, fizic și emoțional. Sănătatea și starea de bine a elevilor le influențează capacitatea de a beneficia de pe urma unei educații de calitate și de a-și atinge întregul potențial școlar.

Niciun elev nu este identic cu altul și niciun elev nu răspunde la fel cu altul la o metodă pedagogică, fiind prea mulți factori în joc.

Cu toate acestea, ființa umană este proiectată să fie însetată de frumos, de bine, de adevăr. Chiar și atunci când greșim și ne îndepărtăm de aceste idealuri, de fapt, în adâncul conștiinței, le prețuim și am vrea să le regăsim.

De aceea, orice metodă pedagogică trebuie să urmărească frumosul, binele, adevărul. Dacă urmărește doar adevărul (cunoștințele brute), devine plictisitoare, iar elevii nu mai sunt motivați.

De aceea, la școala CRONOS, noi nu nesocotim niciuna din componentele triadei clasice:

  • Adevărul – informațiile și cunoștințele transmise. Elevii școlii CRONOS beneficiază de un corp profesoral pregătit, care are ca misiune să transmită o mare cantitate de materie școlară, prevăzută de programele aferente fiecărei materii.
  • Binele – nu neglijăm componenta morală, prin programele etice, sau prin furnizarea unor modele de comportament .
  • Frumosul – informațiile sunt transmise într-o manieră atractivă și agreabilă, astfel încât elevii să poată regăsi bucuria de a învăța, de a cunoaște și de a se pregăti pentru viitorul lor.

Inscrie-te acum !


Esti interesat(a) sa obtii informatii suplimentare?

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp!