Şcoală postliceală

Promovabilitate 100% la examenul de absolvire a școlii postliceale

Școala Postliceală Cronos: suntem o instituție de învățământ înființată în anul 1998 și acreditată de Ministerul Educației Naționale. 

Ce este o școală postliceală?

 • Este o formă de învățământ acreditată, recunoscută la nivelul Uniunii Europene.
 •  Cursanții pot progresa mai ușor în carieră, în funcție de profilul ales. Spre exemplu, dacă lucrezi într-o farmacie, dar nu ești calificat, îți va fi relativ dificil să progresezi, ulterior, în carieră, dacă nu ai certificarea necesară.
 • Se adresează celor care își doresc să lucreaze ca asistent medical, asistent farmacie, agent vamal, contabil, și au nevoie de o calificare recunoscută, care să le facă ușoară calea spre angajare.
 • Cursurile unei școli postliceale sunt, mai simplu de parcurs decât cele ale unei facultăți, durează mai puțin și includ mai multe stagii de pregatire practică.

Specializările oferite de Școala Postliceală Cronos sunt:

 • Asistent medical generalist: Pregătirea de Asistent medical generalist îți deschide numeroase perspective profesionale și medii de lucru: spitale, camine de bătrâni, centre de îngrijire, asisență la domiciliu, centre sociale, etc.  Și configurația posturilor este foarte diversă de la lucrul efectiv cu pacienții, până la sarcini de secretariat medical sau chiar marketing pentru produse medicale.Există o cerere constantă de joburi atât în România cât și în străinătate.
 • Asistent medical de farmacie: Specializarea Asistent medical de farmacie vine în întâmpinarea persoanelor care își doresc o carieră în acest domeniu. Cursanții sunt instruiți în vederea contactului permanent cu pacientul, ei trebuind să fie buni consilieri, dar să aibă în vedere și aranjarea depozitului, recepția medicamentelor, etichetarea lor, urmărirea termenelor. Există o cerere constantă de personal calificat în domeniu, deoarece numărul farmaciilor din țară este foarte mare, jobul oferind și o flexibilitate în ceea ce privește localitatea de reședință. 
 • Asistentul de Gestiune pune ordine în gestiunea bunurilor unei companii, are abilități de a lucra cu cifre și de a menține relația între un stoc de mărfuri și dovada contabilă a prezenței lor. Oportunitățile de angajare sunt fie în cadrul unor companii private, fie poți să lucrezi independent.
 • Agent vamal: Personalul vamal  lucrează în cadrul birourilor vamale interne, la comisionari în vamă, firme de export-import sau de transporturi și expediții internaționale, fie la frontierele statului.

 Profesorii noștri împărtășesc următoarele valori: 

 • Potențialul de învățare – o convingere fundamentală a noastră este că în profunzimea fiecărui om se află potențialul de a deveni mai bun, de a fi mai mult decât a fost ieri.
 • Profesionalismul și responsabilitatea – credem în valoarea unui angajament, în respectarea promisiunii unui învățământ de calitate, în crearea unui cadru modern în care elevii să aibă succes. Rezultatele obținute de până acum de elevii noștri ne confirmă că drumul pe care am început este unul bun.
 • Abordarea inovativă – diferența pe care o aducem în sistemul de educație este să completăm aspectele teoretice cu abilitățile practice, și să ne asigurăm că suplinim informațiile care lipsesc în programele de învățământ. Astfel, pentru început ne asigurăm că respectăm întru totul programele școlare, și că fiecare elev are la dispoziție toate mijloacele pentru a răspunde oricăror exigențe. 

Despre profesorii Școlii Postliceale Cronos:

 •  Profesorii noștri au experiență în sistemul de învățământ de stat, cat și în sistemul privat. Faptul că au expertiză din ambele perspective este un argument în plus că, deși avem o abordare inovativă și pragmatică, respectăm întru totul rigorile programelor  școlare.
 • Dispunem de profesori cu doctorate, cu gradele didactice I si II și cu definitivare în învățământ.
 • Pe planul relațiilor personale, profesorii caută să creeze un cadru în care elevii să își asumă inițiativa, sunt activi la ore, au un comportament etic, dovedesc aptitudini de lider, dobândesc încredere în ei înșiși, și în cei din jur.

10 motive pentru care să alegi Școala Postliceală Cronos:

 1. Urmăm 100% programele de învățământ aprobate de Ministerul educației, dar facem asta cu resursele unei școli private, axată pe reușita absolvenților noștri.
 2. Avem experiență de 16 ani pe piața programelor de educație postliceală din România.

 3. Pentru fiecare specializare, o parte însemnată din profesori sunt profesioniști în domeniul respectiv, ceea ce înseamnă că pot combina partea teoretică cu exemple întâlnite în experiența de la locul de muncă.

 4. Toți profesorii noștri au experiență de predare atât în sistemul privat, cât și cel de stat.

 5. În procesul de angajare cântărește enorm să ai o certificare recunoscută oficial în România dar și pe plan internațional.

 6. Căutăm să completăm partea teoretică cu instruirea practică.

 7. Cadrul de învățare încurajează inițiativa, spiritul, dezvoltarea abilităților de lucru în cadrul unei organizații, munca în echipă, astfel încât absolvenții  să beneficieze de șanse sporite la angajare.

 8. Ai la dispoziție un mediu de învățare modern, care va netezi calea pentru succesul tău ulterior.

 9. Am ales astfel specializările, încât pentru fiecare să existe o ofertă de locuri de muncă.

 10. Vei intra într-o comunitate de profesioniști, absolvenți în aceeași generație cu tine cu care poți păstra legătura și după absolvire (prin mijloace electronice oferite de școală) și care te pot ajuta ulterior prin cunoștințe și posibile locuri de muncă.

 

 

Pagina personală a elevului